Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.08.2019
Kulaté postýlky 7v1
Přinášíme Vám nové kulaté postýlky Transformers 7v1 pro děti od 0 do 8 let! Naše kulaté postýlky 7v1, porostou s Vaším miminkem od narození až do jeh... číst celé
22.07.2019
Jsme na sociálních sítích!
Milí zákazníci, fungujeme také na sociálních sítích. Budeme Vás tam pravidelně informovat o: - Nových článcích na našem BLOGU - Inspiracích pro Vás... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
18.12.2019
Na co nezapomenout před nákupem Vaší kulaté postýlky?
Plánujete si u nás zakoupit kulatou postýlku transformer 7v1 a přemýšlíte nad tím, abyste něco nezapomenuli? číst celé
17.12.2019
Co obsahuje balení transformační postýlky 7v1?
Chcete se ujistit co je v balení transformační postýlky? Jste správně! Níže popíši jednotlivé součásti postýlky. číst celé
01.12.2019
Jak vybrat matraci do transformační postýlky?
Uvažujete koupit pro své miminko kulatou postýlku 7v1 a nevíte jak správně vybrat matraci? Rádi Vám v tomto článku poradíme. Pro naši postýlku 7... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Na co nezapomenout před nákupem Vaší kulaté postýlky?
18.12.2019
Na co nezapomenout před nákupem Vaší kulaté postýlky?
Plánujete si u nás zakoupit kulatou postýlku transformer 7v1 a přemýšlíte nad tím, abyste něco nezapomenuli? číst celé
Co obsahuje balení transformační postýlky 7v1?
17.12.2019
Co obsahuje balení transformační postýlky 7v1?
Chcete se ujistit co je v balení transformační postýlky? Jste správně! Níže popíši jednotlivé součásti postýlky. číst celé
Jak vybrat matraci do transformační postýlky?
01.12.2019
Jak vybrat matraci do transformační postýlky?
Uvažujete koupit pro své miminko kulatou postýlku 7v1 a nevíte jak správně vybrat matraci? Rádi Vám v tomto článku poradíme. Pro naši postýlku 7... číst celé
Proč si pořídit kulatou postýlku?
31.08.2019
Proč si pořídit kulatou postýlku?
Váháte zda koupit pro Vaše dítko klasickou hranatou postýlku nebo zvolit postýlku kulatého či oválného tvaru? Možná Vám pomůže s rozhodováním náš člán... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz