Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
16.02.2021
Doprava
Vážení zákazníci, nově pro Vás máme k dispozici dalšího dopravce, kterým je Zásilkovna. Zásilkovnu si budete moci vybrat, pokud jste si zvolili produ... číst celé
04.08.2019
Kulaté postýlky 8v1
Přinášíme Vám nové kulaté postýlky Transformers 8v1 pro děti od 0 do 8 let! Naše kulaté postýlky 8v1, porostou s Vaším miminkem od narození až do jeh... číst celé
22.07.2019
Jsme na sociálních sítích!
Milí zákazníci, fungujeme také na sociálních sítích. Budeme Vás tam pravidelně informovat o: - Nových článcích na našem BLOGU - Inspiracích pro Vás... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
15.02.2021
Vybavení dětského pokoje
S příchodem miminka souvisí vybavení dětského pokoje. V tomto článku najdete soupis nejdůležitějších věcí, které by v dětském pokoji neměly chybět. číst celé
30.12.2020
Kdy snížit výškovou polohu pro nastavení matrace?
Tento článek je zaměřen na výškové polohy pro nastavení matrace u postýlky. Víte, kdy správně snížit výškovou polohu? číst celé
18.12.2019
Na co nezapomenout před nákupem Vaší kulaté postýlky?
Plánujete si u nás zakoupit kulatou postýlku transformer 7v1 a přemýšlíte nad tím, abyste něco nezapomenuli? číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
    • ………….. případně jmenujte další
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Vybavení dětského pokoje
15.02.2021
Vybavení dětského pokoje
S příchodem miminka souvisí vybavení dětského pokoje. V tomto článku najdete soupis nejdůležitějších věcí, které by v dětském pokoji neměly chybět. číst celé
Kdy snížit výškovou polohu pro nastavení matrace?
30.12.2020
Kdy snížit výškovou polohu pro nastavení matrace?
Tento článek je zaměřen na výškové polohy pro nastavení matrace u postýlky. Víte, kdy správně snížit výškovou polohu? číst celé
Na co nezapomenout před nákupem Vaší kulaté postýlky?
18.12.2019
Na co nezapomenout před nákupem Vaší kulaté postýlky?
Plánujete si u nás zakoupit kulatou postýlku transformer 7v1 a přemýšlíte nad tím, abyste něco nezapomenuli? číst celé
Vybíráte matraci do postýlky?
01.12.2019
Vybíráte matraci do postýlky?
Uvažujete koupit pro své miminko rostoucí postýlku 8v1 a nevíte jakou vybrat matraci? V tomto článku Vám rádi poradíme. číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz