Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Ne, 8-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
04.08.2019
Kulaté postýlky 7v1
Přinášíme Vám nové kulaté postýlky Transformers 7v1 pro děti od 0 do 8 let! Naše kulaté postýlky 7v1, porostou s Vaším miminkem od narození až do jeh... číst celé
22.07.2019
Jsme na sociálních sítích!
Milí zákazníci, fungujeme také na sociálních sítích. Budeme Vás tam pravidelně informovat o: - Nových článcích na našem BLOGU - Inspiracích pro Vás... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
18.12.2019
Na co nezapomenout před nákupem Vaší kulaté postýlky?
Plánujete si u nás zakoupit kulatou postýlku transformer 7v1 a přemýšlíte nad tím, abyste něco nezapomenuli? číst celé
17.12.2019
Co obsahuje balení transformační postýlky 7v1?
Chcete se ujistit co je v balení transformační postýlky? Jste správně! Níže popíši jednotlivé součásti postýlky. číst celé
01.12.2019
Jak vybrat matraci do rostoucí postýlky?
Uvažujete koupit pro své miminko kulatou postýlku 7v1 a nevíte jak správně vybrat matraci? Rádi Vám v tomto článku poradíme. Pro naši postýlku 7... číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely použití funkce Hlídací pes
  1. Udělujete tímto souhlas ……………..., se sídlem ………………, IČ ………………., zapsaná u ………………… , oddíl …, vložka ….. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
  2. Emailová adresa bude zpracována za účelem:

    • využití funkce Hlídací pes – zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 180 dní a to za účelem:

    • zaslání e-mailové notifikace, jakmile se změní skladovost / cena zvoleného produktu dle požadovaných preferencí uživatele.
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to zasláním emailu na kontaktní adresu ..……………. s žádostí o odhlášení, nebo kliknutím v obdrženém mailu Hlídacího psa.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek odstranění e-mailové adresy z funkce Hlídací pes
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Na co nezapomenout před nákupem Vaší kulaté postýlky?
18.12.2019
Na co nezapomenout před nákupem Vaší kulaté postýlky?
Plánujete si u nás zakoupit kulatou postýlku transformer 7v1 a přemýšlíte nad tím, abyste něco nezapomenuli? číst celé
Co obsahuje balení transformační postýlky 7v1?
17.12.2019
Co obsahuje balení transformační postýlky 7v1?
Chcete se ujistit co je v balení transformační postýlky? Jste správně! Níže popíši jednotlivé součásti postýlky. číst celé
Jak vybrat matraci do rostoucí postýlky?
01.12.2019
Jak vybrat matraci do rostoucí postýlky?
Uvažujete koupit pro své miminko kulatou postýlku 7v1 a nevíte jak správně vybrat matraci? Rádi Vám v tomto článku poradíme. Pro naši postýlku 7... číst celé
Proč si pořídit kulatou postýlku?
31.08.2019
Proč si pořídit kulatou postýlku?
Váháte zda koupit pro Vaše dítko klasickou hranatou postýlku nebo zvolit postýlku kulatého či oválného tvaru? Možná Vám pomůže s rozhodováním náš člán... číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme jednou za 14 dní.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz